Bedrijfsprofiel

Report Abuse

PASI ontwerpstudio

Geclaimd
Verified by it's Owner

#graphicdesign #corporateidentity #huisstijlontwerp #interiordesign #projectmanagement

 

Een heldere, herkenbare identiteit is onmisbaar voor elke organisatie. Zowel ondernemers als bedrijven maken graag een professionele indruk op relaties en (potentiële) klanten. De eerste indruk is bepalend voor het beeld dat de buitenwereld heeft. Als je naar buiten treedt, is het belangrijk dat alle indrukken overeenkomen én elkaar versterken. De corporate identity of bedrijfsidentiteit heeft veel meer om het lijf dan een logo of huisstijl alleen. Voor de totaalindruk zijn ook de signing, de locatie, het interieur, de online zichtbaarheid, de presentatie en representatie van medewerkers doorslaggevend. De creativiteit van PASI ontwerpstudio richt zich van idee tot realisatie op het totaalbeeld van je bedrijfsidentiteit. Pluk jij straks ook de vruchten van meer bekendheid, professionaliteit, vertrouwen, leads en omzet? Jacqueline gaat graag met je corporate identity aan de slag.

EERST LUISTEREN EN INLEVEN, DAN DOEN

Wil je als ondernemer je offline en online communicatie en presentatie een flinke impuls geven? Sla de handen ineen met Jacqueline Couwenberg van PASI ontwerpstudio. Deze onderneemster heeft de afgelopen jaren een prima naam opgebouwd met haar totaaloplossingen voor een krachtige, professionele corporate identity. Zij hecht veel waarde aan intensief samenwerken: met klanten, met leveranciers én met haar team. Zo ontstaan de beste oplossingen met het meeste draagvlak. Elke opdracht start met goed luisteren en inleven. Daarna volgt pas de creatieve vertaalslag en de uitwerking in concepten of plannen. In de designwereld ontpopt Jacqueline zich als creatieve designer. Buiten de gebaande paden zet ze graag een stapje extra.

UNIEKE COMBINATIE VAN CREATIVITEIT EN DAADKRACHT

Schakel je PASI ontwerpstudio in, dan ervaar je direct de betrokkenheid en bevlogenheid. Jacqueline blinkt niet alleen uit in het bedenken en ontwerpen van realistische concepten. Ook in de planning en coördinatie van de uitvoering houdt ze een stevige vinger aan de pols. Deze combinatie van creativiteit en daadkracht oogst veel lof bij opdrachtgevers. Het woord ‘Nee’ komt in haar vocabulaire niet voor. Jacqueline denkt in mogelijkheden, niet in beperkingen. Bij elke uitdaging of bij elk budget past een oplossing. Die oplossing past als een maatkostuum, want elke klant is in de ogen van PASI ontwerpstudio uniek en authentiek.

Location

Contact Information

Address
28, Kantstraat, Haaren, Oisterwijk, Noord-Brabant, Nederland, 5076 NR, Nederland
Phone
Zip/Post Code
5076 NR
Social Info

Lid

PASIontwerpstudio

Member since 1 jaar ago
View Profile

Mail de eigenaar van dit bedrijf